Kategorier
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for april kvartal 2021

Så er den mørke vinter endelig slut og vi tager fat på årets bedste tid, nemlig sommerhalvåret, hvor mange cykelture og km. venter forude. Vi skal dog stadig passe på hinanden, da vi jo kæmper med coronaen endnu. En god ting er trods alt, at vi må køre 25 personer på vores cykelture, men vi skal dog stadig holde de restriktioner som er i øjeblikket.

Motionsafdelingen starter på onsdag den 7. april kl. 19.00 fra Padborg Gl. Stadion som sædvanlig, og Eliteafdelingen starter tirsdag den 6. april kl. 17.00 fra Grænsehallerne.

For begge afdelinger deles der op i 2 hold, da vi jo skal have alle med, men det finder vi ud af på dagen.

Vi har jo stadig at afholde vores årlige ordinære generalforsamling. Den er fastsat til mandag den 19. april, men ifølge folketingets rammeaftale af den 22. marts, kan det ikke lade sig gøre. Som det ser ud nu, kan det tidligst blive den 21. maj, så vi må væbne os med tålmodighed.

Der er foreløbig ikke planlagt noget i Bov CC i dette kvartal. Der har ikke være afholdt bestyrelsesmøder, hvor vi normalt finder ud af hvad der skal ske fremover.

DHB, Danmarks Hurtigste Bil, på Padborg Park, er ifølge deres hjemmeside udsat til 14. og 15. august, altså kun 2 dage. Vi fik en melding fra Per Johannsen, for et stykke tid siden vedrørende Sundax løbet, som er planlagt til søndag den 20 juni, men han er på nuværende tidspunkt ikke sikker på at det må/kan gennemføres. Han kommer med en melding i løbet af april. Vi plejer i Eliteafdelingen at køre enkeltstart på 7`eren i løbet af maj/juni og motionsafdelingen grillaften sidst i juni. Der er ikke blevet aftalt datoer for disse arrangementer endnu. Lige så snart de foreligger melder vi det straks ud.

Vores klublokale mangler lige et par ting, inden vi kan sige at det hele er på plads. Vi skal have installeret vores TV, så vi kan samles om de store cykelløb, forårsklassikerne ( hvis vi kan nå det ) og de 3 store løb i Italien, Frankrig og Spanien, samt andre store sportsarrangementer, såsom EM i fodbold og OL, hvor vi kan samles og hygge os sammen over en kaffe og øl og lidt guf. Men som det er nu kan det jo desværre ikke lade sig gøre pga forsamlingsforbuddet….

Når det hele er på plads i vore klublokaler og det bliver muligt at vi igen kan samles flere mennesker, har vi jo tænkt at holde åbent hus, så vi kan vise vores fine lokaler frem og forhåbentlig blandt de besøgende tiltrække nye medlemmer, når de har set hvilke flotte lokaler vi har, det har vi da brug for. Vi vil gerne have flere medlemmer i Bov CC….

Flere medlemmer i Bov CC, og i den forbindelse gerne flere kvinder i klubben. Det arbejdes der på. Hvis der er nogen af jer Bov CC`ere der kender nogen der cykler selv, fortæl dem lige hvor godt vi har det i Bov CC, så de kan cykle med os…

Bakspejlet….

Vi har i januar kvartal måttet undvære flere ting i Bov CC, vores rigtig gode og hyggelige Nytårskur, hvor vi jo samles til morgenkaffe og hyggesnak og bagefter køre en rigtig god tur….

Vores generalforsamling som vi plejer at holde omkring den 20. februar, har vi måttet udsætte flere gange. Den kan tidligst blive afholdt den 21. maj, mere om det senere.

Fra den 16. december 2020 var det slut med vinterens spinning da der kom nye coronarestriktioner og vores supergode 4 timers spinning event måtte vi desværre også aflyse, til stor ærgelse for mange Bov CC`ere. Den havde mange set frem til…

Vi plejer også at have en klubaften midt i marts, men den måtte vi desværre også aflyse.

Vores sæsonstart fik vi dog afholdt, men på en lidt anden måde end normalt. Vi måtte jo ikke være mere end max 5 personer i klublokalet. Der blev istedet serveret kaffe udendørs, mens snakken gik livligt mellem os. Bagefter blev der som sædvanligt kørt en rigtig god tur og vejret var med os, selvom dagen startede med regn, men omkring en time før vi mødtes blev det tørvejr med lidt sol. Alt i alt blev det en hyggelig sæsonstart..

Trods alt dette, kan vi så glæde os til gode lange cykelture, i den flotte danske natur, når alt grønnes og rapsen står med sin fantastiske knaldgule farve…..Den er der ingen der kan tage fra os….

Håber i alle har haft en rigtig god på påske. Vejret har i den grad været vekslende. Sol og lidt kølig, lørdag sol og varme, søndag køligt og skyet og her 2. påskedag koldt med sne…….

Nyhedsbrev for januar kvartal 2021

Bov CC ønsker alle et rigtig godt nytår.

Året 2020 er nu skiftet ud med 2021. Det er året hvor vi håber alt bliver bedre end det forgangne år. Det har været et år som vi ikke vil glemme. Vi i Bov CC har også mærket det, men det ved I alt om.

Jeg vil fortælle om ting der er ændret i 2021. Vores sædvanlige og hyggelige nytårskur kan vi allerede nu konstatere, at det ikke er muligt at afholde pga forsamlingsforbuddet på enten 5 eller 10 personer.

Vores generalforsamling er udsat til mandag den 1. marts. Vi håber selvfølgelige at forsamlingsforbuddet bliver hævet den den 28. februar.

Hvis det bliver hævet, som vi da håber, har vi jo vores 4 timers spinning i starten af marts og en klubaften midt i marts..

Lørdag den 27. marts er det planen at holde vores sædvanlige sæsonstart, som nu starter i vores nye klublokale ved Grænsehallerne. Vi mødes til morgenkaffe og en god snak.

Motionsafdelingen starter onsdag den 7. april og Elite afdelingen måske den 6. april eller efter aftale.

Påsken ligger lige imellem, og der er nok ikke mange der har tid til cykling.

På nuværende tidspunkt ved vi ikke om et eller flere af de ovennævnte arrangementer bliver til virkelighed. Det afhænger af Covid-19 situationen, men vi i Bov CC må gøre som vi bliver bedt om, og det gør vi selvfølgelig.

På grund af nedlukningen den 29. december, som blev forlænget til den 17. januar, vil så betyde at vores spinningtræning tidligst kan starte igen tirsdag den 19. januar, ærgeligt, men det er som det er.

B a k s p e j l e t

I oktober kvartal plejer der ikke at ske så meget i Bov CC, men det har været anderledes i år. Vi startede indflytningen til vores nye lokaler i Grænsehallerne midt i september. Alle ting blev blot stillet ind i lokalerne. I de følgende måneder blev der efterhånden sat mere og mere styr på tingene.

Onsdag den 28. oktober holdt Elite afdelingen en lille klubaften. Forsamlingsforbuddet var stadig max 10 personer, men vi var kun 7-8 personer med afstand. En hyggelig aften.

Men vi var ikke færdige med det gamle klubhus. Vi blev bedt om at aflevere det malet indvendigt, (opfriskning). Det blev så gjort mandag den 2. november af 4 flittige Bov CC`ere; Heike, Merete Finn og Henning. Vi startede kl. 09.00 med morgenkaffe og en arbejdsfordeling. Som kom malerpensler- og ruller igang. Efter en lille frokostpause, som bestod af en stor sandwich, som Henning havde bestilt i SuperBrugsen. Derefter gik vi igen igang med malerarbejde og da klokken nærmede sig 15.00 var vi færdige. Flot arbejde syntes selv. Vi var 3 fra motionsafdelingen og 1 fra Elite (Henning). Senere blev klubhuset afleveret til Erik Petersen, som var meget tilfreds med vores malerarbejde. Dejligt….

Se billeder derfra under “Aktiviteter i Bov CC”

Der er blevet købt nye skabe og de er stillet på plads. Der var en masse store billeder af vores tidligere klubtrøjer og vores store skilt Bov CC 1976. Disse blev hængt op af Claus og Klaus. 2 gamle Sancineto klubcykler, blev sat op på rapo. Nu begynder det at se rigtig godt ud i vores nye lokaler, men vi mangler bl.a. at få vores TV monteret.

Vores spinningstart blev udsat en uge pga forsamlingsforbuddet. Vi blev nødt til at dele os i 2 hold. Et tirsdags- og et torsdagshold, så vi ikke var mere end 10 personer i lokalet. Det blev så kun 1 træning om ugen, istedet for vores normale 2 gange….Lige før jul blev spinningssæsonen forkortet lidt.

Alt efter hvordan Covid-19 arter sig, må vi nok se i øjnene at det forbliver sådan resten af sæsonen, men vi har da lov til at være optimister.

Det var vigtig med afbud, så vi kunne få en anden med til at udfylde pladsen. Det synes vi I har været rigtig gode til. Tak for det.

Dette var hvad jeg kunne levere til jer denne gang.

Pas på jer derude…

Henning..

Nyhedsbrev for oktober kvartal.

Så skete det endelig, vi flytter til Grænsehallerne. Efter en uendelig laaaang ventetid, begyndte vi fredag den 18. og lørdag den 19. september med at tømme klubhuset på Hermesvej til vores nye lokaler i det gamle Bowlingscenter ved Grænsehallerne på Harkærvej, men god hjælpe fra frivillige Bov CC`ere. Den følgende onsdag blev der gjort rent i det gamle klubhus.

Her er 4 billeder fra flytningen
Formanden knokler…..
Et kig ind i materialerummet.

Så venter der et stort stykke arbejde med at få alt på plads i de nye lokaler. Vi tror det bliver rigtig godt, og glæder os til alt er klart. Vi skal have cyklerne sat på plads og i de her coronatider skal der være god afstand imellem dem og vi skal have afspritning- og rengøringsmaterialer til cyklerne.

Desuden skal vi lave en liste over alle dem som kommer til spinning, så vi, hvis det værste skulle ske, at en er smittet med corona, så kan vi se hvem der på et given tidspunkt have været til spinning. Det håber vi er ok for jer. Det er faktisk noget vi er blevet påbudt.Desuden skal vi jo også have vores nye tv, gave fra Sydbank, installeret så vi fremover kan mødes og se store cykelløb og evt. andre store sportsbegivenheder sammen over en kaffe/t eller øl/vand og lidt guf….Det kan blive rigtig hyggeligt.

Sommersæsonen 2020 er forbi. Det har været noget af en anderledes sæson end normalt. Vi håber alle er kommet godt over den sundhedsmæssigt. Motionsafdelingen cyklede deres sidste tur den 27. september og sportsafdelingen har meldt ud nu at det også er slut for i år.

Så må vi se om det er nogle friske Bov CC`ere der vil køre MTB eller vinterraceren, hvis der er nogen der har sådan en, vi må se….

Dette nyhedsbrev er det første vi lægger på vores hjemmeside. Vi håber I vil tage godt imod det, istedet for at hente det på mail. Vi gør det sådan, at der kun ligger 2 nyhedsbreve på hjemmesiden ad gangen, pga af plads.. Det for oktober kvartal og det kommende januar kvartal 2021. Når vi laver nyhedsbrev for april kvartal 2021. sletter vi oktober kvartal 2020 og så fremdeles. Håber det er i orden for jer.

Vi i Bov CC ser en rigtig god fremtid for vores klub. Vores nye klublokaler som jo ligger i et sportscentrum, hvor der færdes rigtig mange mennesker/sportsfolk. Det kunne jo være fint hvis nysgerrige , når vi er der, lige stikker hovedet ind og ser hvor godt vi har det. Det kunne være folk der kunne tænke sig et starte med at cykle.

2021

Motionsafdelingen fortsætter med at cykle mandag og onsdag og nogle søndagsture, nogle gange køres der over grænsen til Tyskland og starten er stadigvæk på Vikingvej ved det gamle Padborg Stadion. Der startes kl. 19.00 og køres i 2 hold, så alle kan være med. Sportsafdelingen vil fremover starte fra Grænsehallerne tirsdag og torsdag og vi vil også gerne køre 2 hold med hver deres tempo. Vi håber på vi kan få flere til at køre i 2021 end i år.

Tiderne for Sportsafdelingen vil blive udmeldt i god tid før sæsonstarten.

Som nævnt håber vi med vores nye lokaler, at vi kan tiltrække nye medlemmer og i samme ombæring , er det vores håb at vi kan få mere liv i vores nye lokaler, hvor vi kan mødes oftere til hyggeaftener….det mangler vi i klubben….det er op til jer kære medlemmer. Vi kan og skal styrke sammeholdet vores i vores rigtig gode klub.

Vi invitere “Elite” rytterne til en lille sæsonafslutning den 28. oktober kl. 19.00 i de nye lokaler ved Grænsehallen. Det gælder også dem der ikke har kørt i år. Her snakker vi om året der gik og om året der kommer. Kom frisk. Der vil være kaffe og kager. Tilmelding til Claus Christensen få facebook, mail clausroerc@gmail.com eller mobil 29621192…..Vi ses.

B A K S P E J L E T

SuperBrugsens familiedag blev desværre også aflyst, og det samme gjaldt for Sønderjylland Rundt.

Vejret her de sidste 3 måneder har været noget afveklsende, specielt juli, feriemåneden, mener jeg var ret kølig med regn af og til. August og september rimelig gode.

Der er ikke sket det store i det forløbne kvartal, som I kan se..

Som ovenovernævnt håber vi i Bov CC det bliver godt fremover.

Kære medlemmer, det er op til jer….

Håber I alle, trods vejret, har haft en rigtig god sommer.

Har i forslag til bestyrelsen i Bov CC er i velkomne til at kommen med dem.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Bov CC

Henning Andersen…

Formanden i arbejde….igen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *