Sommertræning 2024…

Startdatoerne for træningsstart i 2024 er nu fastsat.

Vi tilbyder sport motion, motionshold, spinning om vinteren, enkeltstart, turer i ind- og udland, klubaftner og et super fællesskab.

SPORT MOTION: Starter tirsdag den 2. april kl. 17.30 fra Grænsehallerne, og fremover hver tirsdag og torsdag. Om søndagen kl. 10.00 køres der en længere tur…..Der køres på racercykel.

Vi møder alle til samme tid og deler os efter nogle km, hvis det skulle være nødvendigt. Om tirsdagen kører vi et mixhold, hvor der tages hensyn til hver enkel….angående hastighed og distance.

TOURING MOTION: Starter onsdag den 3 april kl. 19.00 fra Padborg Gl. Stadion… og fremover køres der hver mandag og onsdag. Opdeling af 2 (evt) hold gøres på dagen eller senere.

Motionsafdelingen kører på citybikes, alm. cykler, e-bike, eller mountainbike. Der køres mange spændende ture – både i området, men også i Tyskland, så der skal vi selvfølgelig have pas med.

TOURING MOTION laver en turkalender for året ture i 2024, så man på en bestemt dato kan se hvor turen går hen…

ALLE UD – ALLE HJEM — SAMMEN.

VI KØRER EFTER DE GÆLDENDE FÆRDSELSREGLER OG ALTID MED CYKELHJEM.

SPINNING for alle – fra den 22. oktober 2024 til slutningen af marts 2025 og det er hver tirsdag og torsdag kl. 18.30 og kører ca. 1 – 1 1/2 time

Opstart/sæsonstart er søndag den 7. april kl. 09.45, hvor vi altid mødes i vores klublokaler i Grænsehallerne til kaffe/te, småkager og brød, hvor vi får en god hyggelig snak og efter ca. en times tid tager vi vores cykler og kører en tur ud forårsnaturen til en rigtig god sommersæson.

Interesserede er MEGET velkomne til kaffe/kage, hvor vi meget gerne vil informere om Bov CC. Dem som ikke ønsker at cykle er også meget velkomne….

KONTAKTER – SE FORSIDE.

VI SES I BOV CC.

Besøg os på “www.bovcc.dk” eller kom forbi på en træningsaften.

Man kan ikke køre cykelløb med “lidt” træning, men resten aftales indbyrdes. ALLE er velkomne til at komme og se hvordan vi træner, og evt. være med til et par prøvetimer inden man beslutter sig. Du må nødvendigvis have en cykel for at være med i Bov CC. Men det behøver absolut ikke at være årets hotteste model.

Selvfølgelig skal du benytte cykelhjelm, men ellers er der ingen krav til udstyr – og de “gode” ben kommer efterhånden.

Klubtøj kan købes til fordelagtige priser. Det er dog først påkrævet når du vil køre konkurrence løb – hertil kræves tillige licens – men det hjælper vi dig med.

Der er mange muligheder i Bov CC, så kontakt os på : beck-andersen@post.tele.dk eller : clausroerc@gmail.com så står vi på hovedet for at hjælpe dig.