Nyhedsbrev oktober 2021…

Husk lige at klikke på Nyhedsbrev oktober 2021, så kommer det hele frem…

Sommeren er slut og efteråret er over os med et tiltagende mørke og noget lavere temperaturer. Jeg beklager jeg ikke har fået lavet nyhedsbrevet for juli kvartal, men tiden er bare smuttet for mig. Det der er sket over sommeren vil jeg fortælle om i bakspejlet sidst i nyhedsbrevet.

Her følger nyhedsbrev for oktober kvartal.

Vi starter med spinning tirsdag den 26. oktober kl. 18.30 i vores lokaler i Grænsehallerne. Som noget nyt vil vi prøve med een spinningstime om ugen på 1 1/2 time, men det er selvfølgeligt frivilligt om man har lyst og ben til det. Har tjekket op med Britta. Hun er klar og glæder sig til at møde alle os i Bov CC igen, så det er bare med at give den gas….. For at få en cykel til spinning er det jo som tidligere år først til mølle. For øjeblikket er der heldigvis ingen restriktioner mere og vi håber vi kan få en hel normal spinning sæson. Husk stadigvæk at være påpasselig og spritte af når I kommer ind i lokalet, og passe godt på hinanden.

Klar til spinning 26. oktober kl. 18.30, Finn han venter på jer…

Vi påtænker også at vi skal holde en klubaften/sæsonafslutning for alle inden jul. På denne aften kan I forhåbentlig få svar på spørgsmål I må ligge inde med… I må tage jeres cykel med til småjusteringer, men ikke større ting, det kan vi ikke denne aften. Samtidig kan vi få en hyggelig aften, hvor vi lige kan evaluere sæsonen 2021…. Meld lige på 21781353 eller beck-andersen@post.tele.dk hvis I tage jeres cykel med. Det bliver lidt svært hvis I stiller med 15 cykler.

I januar kvartal har vi jo bl.a. nytårskur, generalforsamling, 4 timers spinning event og sæsonstart., men derom får I selvfølgelig nærmere information…

B A K S P E J L E T…

Vores generalforsamling blev først afholdt den 25. maj, efter et par udsættelser pga covid-19. Vi fik en større bestyrelse, rigtig godt. En anden ting som ikke var så godt, kære medlemmer. Nu gentager jeg mig selv, som jeg har gjort de seneste år. Der var meget få af jer der kom til generalforsamlingen, det må I gøre meget, meget bedre til generalforsamlingen i 2022 og vi håber at afholde den sidst i februar som vi plejer..

Motionsafdelingen har stort set haft en tilfreds tilslutning, det kan man just ikke sige om eliteafdelingen. Der mangler simpelthen tilslutning til træningen. Der er endda 2 muligheder til at mødes, nemlig kl. 17.00 og kl. 18.30….Skyldes det arbejdstiden eller man bare ikke har tiden. Jeg ved det ikke, men jeg har spekuleret på årsagen, som jeg ikke lige vil skrive her….Det må vi snakke om til vores klubaften.

Den 5 juni deltag vores licensrytter Ib Jørgensen i Rødekro Cykel Clubs Meldgårdsløb og fik en 1. plads i sin klasse. Stort tillykke herfra til Ib..

Ib Jørgensen på sejrskamlen i Meldgårdløbet.

Enkeltstarten/rekordforsøg for Bov CC Elite blev afholdt søndag den 4. juli med 9 friske deltagere. Klaus List havde lidt kontroverser med en noget emsig politibetjent, der lige skulle bevise hvem der bestemte. Vi havde sat små skilte op med “Giv agt cykelløb og 2 rød/hvide kegler”, for at gøre bilister opmærksom på cyklister, men til det skulle vi have tilladelse….Han kunne have gjort os opmærksom på det i en ordentlig tone, men den havde han glemt hjemme.

Enkelstart den 4. juli.
Tider på enkelstarten…

Men bortset fra det havde vi en fin søndag formiddag og der blev kørt godt til og vejret var rigtig fin med sol..

Sundax Family Tour søndag den 20 juni havde også fin deltagelse af Bov CC, som også stod for ruteafmærkningen af ruterne. Det blev en hyggelig dag, trods lidt fugtigt vejr. Vi ses igen i juni 2022.

Sundax Family tur 20. juni..

Der var også fint tilslutning af Bov CC`ere til Genforeningsløbet på 100 km som skulle være kørt i 2020, men blev udsat til i år og blev kørt den 26. juni. Det var planen at starten skulle være fra Flensborg, men det ønskede man ikke i Tyskland pga covid-19. Starten gik i stedet fra Bov Svømmehal, distancen blev ca. 92 km. jeg mener der var 10 deltagere fra Bov CC. Det var en rigtig god tur, jeg var selv med.

Hærvejsløbet køres i 2022 lørdag den 25. juni. For os i Bov CC er der 2 ruter, 275 km fra Flensborg-Viborg og 160 km Vejen-Viborg . Spar 200 kr inden 1. januar 2022 for tilmelding, men gå ind på deres hjemmeside for yderligere oplysninger: www.haervejsloebet.dk

Det udsatte Grejsdalløb 2021 blev kørt den 19. september i bakkerne omkring Vejle. Det er et rimeligt hårdt løb, hvor man kan vælge flere distancer, alt efter ens kondi og gode ben. Jeg mener Bov CC var repræsenteret med 3-4 ryttere.

Næste år køres løbet den 15. maj og det er i St. Bededagsferien.

Motionsafdelingen har kørt rigtig mange gode søndagsture. med stop undervej hvor der nydes kaffe/medbragt mad, eller købes på stedet. Det lyder rigtig hyggeligt. Det kunne jeg også godt tænke mig, at vi kan arrangere i Eliteafdelingen, een gang om måneden holde ind et sted og få kaffe/kage.

Krusmølle 6. juni.

Langballiau 24. juli
Grænseturen med Leo og Provsterne 14. august.
Afslutningstur  30. august.
Afslutningstur 30. august..
Pandekagehuset 4. september.

Så har vi fået skiltet “Bov Cykle Club” op ved Grænsehallerne…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *