Træning

Bov CC´s ryttere træner udendørs fra sidst i marts og frem til oktober. Det foregår med start fra Bov Svømmehal tirsdag og torsdag 17.00 for dem der kører stærkt og langt – 60-90 km.og 18.00 for dem der ikke kører så hurtigt og langt – 40-50 km. Dette er også holdet som tager sig af nye medlemmer.

Fra slutningen af oktober starter vi vores indendørs “sæson”. Bov CC har 20 spinningcykler, i egne lokaler med køkken, møderum, kontor, lager osv.

I vintersæsonen er træningsdagene ligeledes tirsdag og torsdag og tiderne er 18.30 – 19.30. Der er professionel instruktør på. Det er i vores klubhus på Hermesvej 10 v. Erik Petersen….

Man kan ikke køre cykelløb med så “lidt” træning, men resten aftales indbyrdes. ALLE er velkomne til at komme og se hvordan vi træner, og evt. være med til et par prøvetimer inden man beslutter sig. Du må nødvendigvis have en cykel for at være med i Bov CC. Men det behøver absolut ikke at være årets hotteste model.

Selvfølgelig skal du benytte cykelhjelm, men ellers er der ingen krav til udstyr – og de “gode” ben kommer efterhånden.

Klubtøj kan købes til fordelagtige priser. Det er dog først påkrævet når du vil køre konkurrence løb – hertil kræves tillige licens – men det hjælper vi dig med.

Der er mange muligheder i Bov CC, så kontakt os på list.bov@mail.dk eller ajfk@Outlook.dk, så står vi på hovedet for at hjælpe dig.