Velkommen hos Bov Cykle Club

Nyheder:

23. marts

Nedenstående fra DCU følger vi selvfølgelig i Bov CC……..

NYT FRA DCU

DANSK CYKEL UNION:

På baggrund af den igangværende debat og flere henvendelser om manglende forståelse for situationen skærper Danmarks Cykel Union nu sine opfordringer.

Danmarks Cykel Union opfordre indtrængende til ikke at træne i grupper – hverken på landevej eller i skoven.

Træning må kun ske alene eller med ens nærmeste – og med stor afstande til hinanden.

Træning på egen hånd er stadig en god idè, hvis man husker at vise hensyn og iøvrigt følger myndighedernes vejledninger, og man skal fortsat undgå ekstremt udmattende træning – og lad være med at spytte eller snyde næsen på vej eller sti!!

Vis hensyn, pas på hinanden og stå sammen – hver for sig!!

Cykelsporten er kendt for at udvikle både sammenhold og individualisme. Det gælder i høj grad også for arbejdet og træningen i Bov CC.

Vi tager hensyn til den enkeltes mål – der er plads til dem, der vil træne sammen med andre, have det sjovt og forbedre sin form, men også til dem, der igennem træningsflid vil opnå gode resultater i konkurrencer og landevejsløb.

Cykelsporten er, selvom det ikke fremgår af mediedækningen, også en sport for piger/kvinder, så alle er velkommne.

Interesserede kan henvende sig til formand Claus Roer Christensen på mail: clausroerc@gmail.com

Ønskes oplysninger om motionsafdelingen, henvendelse til Anni Jørgensen

på mail: ajfk@outlook.dk

Sommertræning 2020

Sommertræning 2020 starter officielt op søndag den 29. marts… Vi mødes alle i motions-og sportsafdelingen i klubhuset kl. 09.30 til en træningssamling og social samvær med kaffe og brød/rundstykker og en snak om sæsonen 2020, derefter kører vi en fællestur på et par timer.

Klik på “Om Bov CC” og få oplysninger om træning på hhv. Sportsafdelingen: Bov CC Elite og Motionsafdeling: Bov CC Motion.

Har man lyst til at prøve en træningstur med klubben, er man velkommen til at sende en mail til Henning Andersen: beck-andersen@post.tele.dk så vi kan aftale nærmere.

Vintertræning

SPINNING starter igen i klubhuset på Hermesvej 10, den 22. oktober 2019.
Tirsdag og torsdag aften fra kl. 18.30 – 19.30 er der mulighed for at røre benene under instruktion af Britta Westergaard Jensen og Claus Christensen.

Sidste spinningsaften er torsdag den 26. marts…..

M T B søndag…..

Det ser desværre ikke ud til at være den store interesse i øjeblikket. Derfor er der på vores facebook side informeret om, hvis man vil køre og gerne sammen med andre, lige skriver hvornår og hvor man mødes…….

Denne vinter 2019/20 har vi ikke kunne samle til MTB ture om søndagen, men håber på lidt arbejde i klubben, så vi kan få det “op at køre igen”……

Nytårskur.

Lørdag den 25. januar afholder vi vores nytårskur. Vi mødes allesammen i vores klubhus kl. 09.30, både sports-og motionsafdelingen, hvor Bov CC er vært med kaffe/te og brød og vi håber at få en god snak.

Efter en god time køre vi alle en tur og håber selvfølgelig på godt vejr….

Da vi skal købe brød er sidste tilmelding den 22. januar.

VI SES.

Morgenkaffen nydes i klubhuset..
Så er vi klar til cykelturen.
Så er vi klar til cykelturen…..

Vi havde en rigtig god formiddag med en god snak omkring vores kaffebord. Bagefter blev der cyklet en rigtig god tur. Det var overskyet med en smule regn ind imellem, men vi slap da for en strid blæst..


Generalforsamling.

Der afholdes ordinær generalforsamling i Bov CC mandag den 17. februar kl. 19.30 i klubhuset på Hermesvej 10, hvor vi håber på at se rigtig mange Bov CC`ere.

Husk generalforsamlingen på mandag…..

Lille orientering om generalforsamlingen.

Finn Kristensen stoppede efter 6 år som formand og Klaus List stoppede som næstformand. De har begge udført et rigtigt stort arbejde i og for Bov CC. Det siger vi i Bov CC rigtig mange tak for. Samtidig trådte begge ud af bestyrelsen.

Vi fik ikke valgt 2 nye bestyrelsesmedlemmer, desværre. Istedet for 7 er vi nu kun 5 bestyrelsesmedlemmer og 3 suppleanter…..

I kan se bestyrelsens sammensætning i menuen Klubben…