TræningBov CC´s ryttere træner udendørs fra sidst i marts og frem til oktober. Det foregår med start fra klubhuset tirsdag og torsdag fra 18.30 - ca. 20.00.

Fra slutningen af oktober starter vi vores indendørs "sæson". Bov CC har 20 spinningcykler, i egne lokaler med køkken, møderum, kontor, lager osv.I vintersæsonen er træningsdagene ligeledes tirsdag og torsdag og tiderne er 18.30 - 19.30. Der er professionel instruktør på. Individuellt aftales der MTB kørsel i weekenden.Man kan ikke køre cykelløb med så "lidt" træning, men resten aftales indbyrdes.
ALLE er velkomne til at komme og se hvordan vi træner, og evt. være med til et par prøvetimer inden man beslutter sig.
 
Du må nødvendigvis have en cykel for at være med i Bov CC. Men det behøver absolut ikke at være årets hotteste model.
Har du ingen racercykel, er der for børn og unge mulighed for at leje en klub-racer for 500.- kr pr. sæson. Der er nemlig ingen grund til at investere penge i en ny racercykel før du har haft mulighed for at prøve, om cykling /cykelløb virkelig er noget, du er begejstret for og har det sjovt med.

Selvfølgelig skal du benytte cykelhjelm, men ellers er der ingen krav til udstyr - og de "gode" ben kommer efterhånden.

Klubtøj kan købes til fordelagtige priser. Det er dog først påkrævet når du vil køre konkurrence løb - hertil kræves tillige licens - men det hjælper vi dig med.
Der er mange muligheder i Bov CC, så kontakt os på mailto:list.bov@mail.dk
eller mailto:ajfk@Outlook.dk  ,så står vi på hovedet for at hjælpe dig. 
© Design-Line DanmarkLicensed by  Bov CC  V.5.5-4-358165 
Startside Nyhedsarkiv  Find Bov CC Om Bov CC Bestyrelse  Historie  Priser Træning Sponsorer Motionsafdeling Kalender Bovløbet Proportioner 2016  DMI/Vejret Film  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark