Velkommen til Bov CC
Cykelsporten er kendt for at udvikle både sammenhold og individualisme. Det gælder i høj grad også for arbejdet og træningen i Bov CC.
Vi tager hensyn til den enkeltes mål - der er plads til dem, der vil træne sammen med andre, have det sjovt og forbedre sin form, men også til dem, der igennem træningsflid vil opnå gode resultater i konkurrencer og landevejsløb.

Cykelsporten er, selvom det ikke fremgår af mediedækningen, også en sport for piger/kvinder, så alle er velkommne.

Interesserede kan henvende sig til formand Finn Kristensen på ajfk@outlook.dk
Sommertræning 2018:

 

      
 

Sommertræning 2018 starter officielt op søndag den 8. april. (se længere nede da træningen allerede starter tirsdag d. 3. april kl 18.

Vi mødes i klubhuset kl. 09.30 til en træningssamling og social samvær med kaffe og brød/rundstykker og en snak om sæsonen 2018, kører vi en fællestur på et par timer.
Tilmelding til beck-andersen@post.tele.dk senest 5. april.

Fra og med d. 17. april gælder nedenstående:

Vi kører med to hold, der starter henholdsvis kl. 17.30 og kl. 18.30

Første hold er øvede ryttere, der kører mellem 60-90 km, mens hold nummer to er for nybegyndere eller dem, der ikke kan komme tidligere. De kører mellem 25-45 km.

Mødested er nu ved Bov Svømmehal for begge hold og vi kører hver tirsdag og torsdag, samt en søndagstur
kl. 10.00, som er lidt længere end tirsdag/torsdag.

Har man lyst til at prøve en træningstur med klubben, er man velkommen til at sende en mail til list.bov@mail.dk så vi kan aftale nærmere.

Motionisterne kører mandag og onsdag kl. 19.00 fra det gamle stadion i Padborg.
De kører i 2 hold så alle kan være med.
Start er onsdag den 4. april.
Mere information: Se "Motionsafdelingen" i søjlen til venstre.


Vintertræning:Spinning starter igen i klubhuset sidst i oktober 2018
Tirsdag og torsdag aften fra kl. 18.30 - 19.30 er der mulighed for at røre benene under instruktion af Britta Westergaard.


MTB i weekenden om søndagen kl. 10.00 (fra 25. okt.) fra Bov svømmehal. Der køres ca. 35 - 40 km i blandet terræn. (Kun i vintersæsonen)


© Design-Line DanmarkLicensed by  Bov CC  V.5.5-15-382596 
Startside Nyhedsarkiv  Rytter aktuelt  Find Bov CC Om Bov CC Bestyrelse  Historie  Priser Træning Sponsorer Motionsafdeling Kalender Klubrekord Køb og Salg Film  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark